امولسیفایر (امولیز)

Emulsifier

مشخصات فنی محصول

محصول امولسیفایری (Emulsifier) شرکت فیداریاران دام طوس بر پایه فسفولیپیدها می­باشد. فسفولیپیدها جزء ترکیبات مهمی می­باشند که در عمل امولسیفیه کردن چربی­ها شرکت می­کنند. مولکول فسفولیپید حاوی دو قسمت آبدوست و آبگریز است که در آن دو اسید چرب و یک مولکول اسید فسفریک با مولکول گلیسرول استری می­گردند که خود با اتر، کولین، اتانول آمین و اینوزیتول پیوند دارند. این ساختار سبب می­شود که این اجزا وقتی با آب و چربی مخلوط می­شوند به عنوان سورفاکتانت عمل کنند. همچنین فسفولیپیدها نقش خوبی را در متابولیسم بویژه در متابولیسم لیپید­ها دارند. خوراک­ها با منشاء گیاهی به جز سویای خام، دارای سطح بالایی از فسفولیپیدها نمی­باشند. بنابراین فسفولیپیدها می­توانند بصورت مکمل در خوراک حیوانات از جمله طیور و حتی آبزیان مورد استفاده قرار گیرند.

نوآوری­ها در امولیز

1- تولید ماده موثره اصلی

2- ارتقاء HLB

3- استفاده از مخلوطی از چندین امولسیفایر

4- استفاده از ترکیباتی که اثر بخشی امولسیفایر را بیشتر می­کند مانند: ال-کارنیتین و…..

مزایای استفاده از امولیز نسبت به امولسیفایر های داخلی و خارجی
از نظر فناوری محصول از نظر مصرف در کارخانجات خوراک
1) تولید داخلی   

2) این محصول قابلیت تولید درHLB  های متفاوت را بر اساس نیاز صنعت و مشتریان بصورت سفارشی را دارد (انعطاف پذیری بالا در صنعت).

3) بافت پودری  

4) قیمت نهایی مناسب     

5) اعمال ماتریکس مختلف بر اساس سطح و نوع روغن جیره

1) بهبود قابلیت میکس مواد خوراکی با کاهش سطح استفاده روغن

2) بهبود کارکرد دستگاهای فرآوری خوراک شامل میکسرها، کاندیشنرها و …

3) بهبود نفوذ بخار در کاندیشنر به مواد خوراکی به دلیل کاهش سطح چربی و خاصیت آبگریزی آن

4) بهبود PDI پلت ها (کاهش سطح روغن جیره)

 

توصیه مصرف: 400 گرم در تن خوراک طیور

  • ارزش افزوده انرژی متابولیسمی:90،000-112،000 kcal/400g
  • در جیره­های حاوی جوانه ذرت یا فول فت سویا کاهش 50 تا 90 کیلوکالری به ازای هر کیلوگرم جیره
  • توصیه به کاهش 5 تا 10 کیلوگرم روغن در هر تن خوراک

دیدگاهتان را بنویسید